Beauty Point

Çfarë do e bënte mamin më të lumtur sesa një set për kujdesin e lëkures?

Në shportën e dhuratave në Beauty Point nuk kishte si të mungonte një set për kujdesin e lëkurës. Këto ditë festash mos u mendoni gjatë sepse ne e kemi gjetur zgjidhjen.
Surprizojeni mamin me një set që tonifikon fytyrën dhe e bën të duket më e re. Ky set përmbanprodukte inovative dhe çudibërëse!

Rénergie Multi-Lift Ultra Cream:

Lancôme prezanton një krem forcues që ndihmon në shënjestrimin e një spektri të shenjave të plakjes. Ky krem synon rrudhat dhe qëndrueshmërinë. Formula është e pasuruar me ekstrakt farash liri dhe e lë lëkurën më të fortë dhe redukton shfaqjen e rrudhave.

Advanced Génifique Anti-Aging Serum:
Advanced Génifique është serumi numër 1 për të gjitha gratë, të gjitha moshat, të gjitha llojet dhe tonet e lëkurës. Është gjithçka që duhet për të rikuperuar më shpejt teksturën e lëkurës. Serumi është provuar se forcon mikroorganizmat që janë pjesë përbërëse e sipërfaqes së lëkurës tuaj për një rikuperim të fortë, më të shpejtë dhe të dukshëm.

Rénergie Nuit Multi-Lift Cream:

Rénergie Multi-Lift Night Cream synon shtresa të shumta të epidermës së lëkurës për të ndihmuar në reduktimin e rrudhave në katër javë. Kremi i natës funksionon gjatë natës për të rimbushur lëkurën tuaj me lagështi. Teknologjia Multi-Tension është projektuar për të shtrënguar pamjen e lëkurës tuaj ndërkohë që është më e ndjeshme. Linjat e imëta dhe rrudhat duken të pakësuara.

Rénergie Yeux Multi-lift Ultra:
Konturi i syve është zona më zbuluese e moshës suaj, kjo është arsyeja pse Lancome ka lançuar kremin Rénergie Yeux Multi-Lift Ultra për të synuar 3 shenjat e rëndësishme të plakjes: forcimin e konturit të syve, mbushjen e rrudhave dhe ndriçimi i rrathëve të errët.

Related Posts