Parfume

Parfumet me verore nga Lancome!

Lancôme Idôle është një linjë aromash që mishëron feminitetin modern dhe feston forcën dhe besimin e grave. Çdo parfum në serinë Idôle ofron një përvojë unike të nuhatjes, por të gjithë ndajnë një fije të përbashkët elegance, sofistikimi dhe fuqie. Këtu janë përshkrimet e disa parfumeve nga seria Lancôme Idôle:

 

  1. Lancôme Idôle Eau de Parfum:

Lancôme Idôle Eau de Parfum është aroma origjinale që filloi serinë. Është një aromë lulesh me një kthesë moderne. Përbërja përmban nota të bergamotit, dardhës me lëng, jaseminit indian absolut, esencës së trëndafilit dhe myshkut të bardhë. Kjo aromë është e lehtë dhe rrezatuese, duke krijuar një aromë delikate por fuqizuese që zgjat gjatë gjithë ditës.

  1. Lancôme Idôle L’Intense Eau de Parfum:

Lancôme Idôle L’Intense Eau de Parfum është një version më intensiv i aromës origjinale Idôle. Është një aromë magjepsëse dhe joshëse që përforcon sensualitetin e atij që e vesh. Aroma hapet me notat e bergamotit dhe dardhës me lëng, duke çuar në një zemër trëndafili, trëndafili turk dhe jasemini. Notat bazë të vaniljes, paçulit dhe kedrit i shtojnë thellësi dhe ngrohtësi përbërjes.

  1. Lancôme Idôle Aura Eau de Parfum:

Lancôme Idôle Aura Eau de Parfum është një aromë lulesh-druri që nxjerr elegancë dhe hijeshi. Është frymëzuar nga ora e artë, duke kapur bukurinë rrezatuese të perëndimit të diellit. Aroma përmban nota të bergamotit, mandarinës, trëndafilit, jaseminit, vaniljes, myshkut dhe paçulit. Krijon një atmosferë të ngrohtë dhe të ndritshme që lë një përshtypje të qëndrueshme.

  1. Lancôme Idôle Sparkle Squad Eau de Parfum:

Lancôme Idôle Sparkle Squad Eau de Parfum është një aromë me edicion të kufizuar që i shton një kthesë të shkëlqyeshme serisë Idôle. Është një aromë e gjallë dhe e gëzueshme që kremton frymën e individualitetit dhe vetë-shprehjes. Aroma kombinon notat e dardhës me lëng, esencës së trëndafilit, jaseminit dhe myshkut të bardhë. Krijon një aromë shkëlqyese dhe shkumëzuese që ngre shqisat.

  1. Lancome Idole Now është një aromë e re për femra e lançuar në vitin 2023 nën koleksionin Lancome Idole. “Lancôme Idole Now është një aromë me lule për gratë, e cila aktivizohet nga atmosfera e përdoruesve për t’u bërë një deklaratë e vetvetes së saj të vërtetë – ajo bëhet efektivisht idhulli i saj.

Këto përshkrime ofrojnë një përmbledhje të disa parfumeve nga seria Lancôme Idôle. Çdo aromë në linjë është krijuar për të frymëzuar dhe fuqizuar gratë, duke ofruar një përvojë unike të nuhatjes që pasqyron individualitetin dhe stilin e tyre.

Related Posts