SEKSIONI "NDIHME"

Shërbimi i Klientit i Beauty Point është i gatshëm t’ju ndihmojë. Ju lutemi zgjidhni nga opsionet e mëposhtme për informacion në lidhje me porosinë tuaj, informacionin e produktit, vendndodhjet e dyqaneve dhe më shumë. Ju gjithashtu mund të gjeni përgjigje për pyetjet e bëra shpesh në seksionin në internet Pyetjet më të shpeshta.

Na TELEFONO

+355 67 32 46 901

Përfaqësuesit ose Këshilltarët e Bukurive janë në dispozicion:
HENE-PREMTE: 8am to 8pm PT
SHTUNE: 8am to 1pm PT

CHAT ME NE

Përfaqësuesit ose Këshilltarët e Bukurive janë në dispozicion:
HENE-PREMTE: 09:00 – 22:00
SHTUNE: 09:00 – 13:00

NA DERGO EMAIL