Lexo më shumë
Beauty Point, Fytyra, Këshilla, Makeup, Përshtypje Produktesh

Buzëkuqët Lancôme: Shprehja e elegancës dhe të bukurës për çdo nuancë!

Kënaquni në botën luksoze të buzëkuqëve Lancôme, ku ngjyra bëhet shprehje e bukurisë dhe besimit tuaj të brendshëm. Çdo buzëkuq Lancôme është më shumë se thjesht një kozmetikë; është një vepër arti e punuar me përpikëri...

Lexo më shumë

Lexo më shumë
Beauty Point, Makeup, Përshtypje Produktesh

Bëni një spërkatje me qerpikët mahnitës: Rimeli Lancôme Monsieur Big Waterproof

Rimel i papërshkueshëm nga uji i Lancôme Monsieur Big është një rimelme performancë të lartë që jep qerpikë të guximshëm dhe voluminoz me veshje të qëndrueshme dhe të papërshkueshme nga uji. Këtu është një...

Lexo më shumë