Lexo më shumë
Beauty Point, Parfume

Cilat janë parfumet që bërtasin “joshëse” për ditën e Shën Valentinit?

Dita e Shën Valentinit është vetëm një javë larg dhe shumica prej nesh ende nuk kanë vendosur se çfarë të veshin apo cilat janë detajet e vogla që do të na bëjnë të ndihemi...

Lexo më shumë