Lexo më shumë
Beauty Point, Parfume, Përshtypje Produktesh

Zbuloni fragrancën më të re nga Givenchy, ‘Gentleman Society Extreme’!

Prezantimi i kryeveprës më të fundit të fragrancave nga Givenchy, ‘Society Extreme’, një aromë e pasur që ndez shqisat me kompleksitetin dhe joshjen e saj magjepsëse. Në thelbin e saj, kjo aromë është një simfoni...

Lexo më shumë

Lexo më shumë
Beauty Point, Këshilla, Parfume, Përshtypje Produktesh

Givenchy L’Interdit Eau de Parfum Rouge Ultime: Një Odë për pasionin dhe elegancën!

Bota e parfumerisë ka dëshmuar lindjen e aromave të panumërta, ku secila tregon një histori unike përmes notave të saj aromatike. Midis këtyre rrëfimeve nuhatëse, "L'Interdit Eau de Parfum Rouge Ultime" i Givenchy qëndron...

Lexo më shumë