Parfume

Aromat më unike për meshkuj nga Givenchy tani në Beauty Point

Gentleman Society-

Duke shprehur njohuritë unike të Givenchy, Gentleman Society është i përbërë nga lëndë të para të jashtëzakonshme. Me notat e freskëta dhe aromatike të sherebelës që përzihen me lulen absolute të egër Narcis, të korrur në zemër të Francës. Një shprehje unike lulesh që bie në kontrast me aspektet e errëta dhe intensive të një kuarteti Vetiver nga Haiti, Uruguai dhe Madagaskari. Esencat e drurit të kedrit dhe drurit të sandalit shkrihen me një Vanilje të varur dhe sensuale duke lënë pas një gjurmë të paharrueshme. Një Ujë Parfumi i thellë dhe i shumëanshëm për meshkuj.

Gentleman Reserve Privée-


Sensualiteti i drurit të qelibarit karakterizohet nga irisi i shkëlqyeshëm eterik për një duet krejtësisht të varur dhe plot kokë. E mbushur me uiski të butë natyral, kjo aromë është krijuar në bar duke përdorur elb aromatike nga distileria e rafinuar skoceze. Parfumi me ngjyrë qelibar, duke ngjallur ngjyrën intensive të vetë uiskit, është i mbështjellë brenda formave të lëmuara dhe të pastra të një shisheje që i bën jehonë një balone elegante të hipit.
Givenchy gentleman eau de parfum Reserve Privée mishëron elegancën dhe rafinimin e përjetshëm.

Gentleman Boisée-

Irisi fisnik është i mbështjellë me drurë të djegur për të krijuar aromën më sensuale për meshkujt. Gentleman Eau de Parfum Boisée mishëron kontrastin e papritur midis forcës pasionante dhe joshjes që digjet.Takimi i nuhatjes fillon me një prekje pikante të piperit të zi dhe koriandrit. Pasuria e kakaos dhe sofistikimi i irisit janë mbështjellë në një akorde të butë druri, ku druri i sandalit dhe paçuli zmadhohen për gjurmët më të ngrohta.
Givenchy Gentleman, i fundit në elegancën dhe rafinimin e përjetshëm.

Related Posts