Parfume

Vera vjen siç duhet me aromat e luleve nga “Flower by Kenzo”!

Eau de toilette
Me Eau de Toilette, ikona FLOWER BY KENZO merr jetë me një kthesë të lehtë dhe freskuese. Pas një nuance të re të mandarinës, aromat e trëndafilit bullgar dhe manushaqes kombinohen në një bazë pluhuri të vaniljes dhe myshkut të bardhë. Njëzet vjet pas krijimit, FLOWER BY KENZO po feston fuqinë e lulëkuqes për ta bërë botën më të bukur.

– Eau de parfum
FLOWER BY KENZO Eau de Parfum, një ikonë në botën e parfumeve. KENZO ka krijuar aromën e lulëkuqes pa aromë natyrale: një aromë unike me lule pluhur. Një nuancë e gjallë e specit rozë paraqet sensualitetin e trëndafilit bullgar, të mbuluar me vanilje dhe myshk të bardhë. Një eau de parfum pa kohë.

– L’absolue
E kuqja e fortë karakterizon lulet e mrekullueshme të lulëkuqes, lules së preferuar të Kenzo Takada. Entuziazmi i tij për lulet është veçanërisht i dukshëm në këtë krijim. Shishja e aromës së grave FLOWER BY KENZO L’ABSOLUE strehon një Ujë Parfumi të sofistikuar. Notat pikante të shafranit takohen me lulet aromatike të portokallit dhe trëndafilin e Damaskut. Baza është vanilja e butë dhe myshku i bardhë, të cilët si dyshe japin sensualitet të papërshkrueshëm.

– Poppy Bouquet EDP
FLOWER BY KENZO POPPY BOUQUET, parfumi i ri ultra floral nga KENZO. Me BUQETIN LUKULE, lulëkuqeja shpalos bujarinë e saj të plotë në buqetë. Aroma e freskët e Dardhës Nashi prezanton një shpërthim të ndezur lulesh: një përzierje sensuale e Trëndafilit Bullgar dhe Gardenisë mbi një bazë më të fortë të drurit të bajames.

– Poppy Bouquet EDT
Kenzo Parfums gërsheton pëlhurën e luleve në ‘Eau de toilette’ të ri Flower nga Kenzo Poppy Bouquet për femra. Kjo buqetë e ndritshme, botanike dhe natyrale përzien esencën e mandarinës, infuzionin e jasminës Sambac, trëndafilin e Damascenës dhe myshqet e bardha. Flower by Kenzo Poppy Bouquet Eau de Toilette për femra: një varësi e re lulesh që do të lulëzojë në lëkurën tuaj.