Beauty Point, Këshilla, Parfume, Përshtypje Produktesh

Zbuloni La vie est belle: L’Extrait, Extrait de Parfum i ri jashtëzakonisht i papërmbajtshëm.

Duke shprehur besimin se lumturia është një thesar i vërtetë, Lancôme lançon La vie est belle L’Extrait. Një duet i fuqishëm por delikat i trëndafilit dhe iris pallida, i ngritur nga thellësia e një akordi të ud-it dhe i kapur në një shishe të artë. E mbushur me mister, ky parfum luksoz mishëron idenë se çdo sekondë e lumtur e shkurtër është e çmuar. Njeriu duhet ta përqafojë atë. Shfrytëzojeni sa më shumë. Çmojeni dhe shpërndajeni.

E kompozuar nga mjeshtrat e parfumeve Anne Flipo dhe Dominique Ropion, dy nga krijuesit e eau de parfum origjinal në 2012, La vie est belle L’Extrait qëndron si një pionier në sagë. Më e hollë se kurrë, kjo aromë e re është irisi i parë me dru i Lancôme. Një deklaratë luksi, e shqiptuar nga çdo përbërës i vetëm në formulë. Përkthimi nuhatës i një lumturie të artë.

E vërtetë ndaj nënshkrimit gustator me lule të La vie est belle, L’Extrait është një riinterpretim i eau de parfum simbolik, duke krijuar një përvojë të sofistikuar dhe thellësisht sensuale të nuhatjes me disa nga përbërësit më të rafinuar në paletën e parfumerit. Në notat e sipërme, rrëshira e shenjtë olibanum ose akordi i temjanit – i shton një kthesë pikante hapjes ikonike të freskët dhe me fruta, duke përzier akordin e bergamotit dhe frutave të kuq. Zemra e përbërjes përmban një esencë trëndafili që gjallëron buqetën, ndërsa gjalpi i iris pallida nënvizon sofistikimin e tij.

Për herë të parë në La vie est belle, një akord ud sjell nënshkrimin e drurëve të aromës, por edhe thellësinë, pasurinë dhe misterin në gjurmët ikonë. Mbetet si një dridhje e ngrohtë, ndijore në lëkurë, ky aspekt i drurit ngjall një varësi magjepsëse dhe i jep një pasuri të paparë La vie est belle.

La vie est belle L’Extrait është një aromë shumë e sofistikuar, bujare dhe e dëshirueshme. Lëngu më i koncentruar dhe më i sofistikuar i gamës deri më sot.

Related Posts