Beauty Point, Këshilla, Parfume, Përshtypje Produktesh

Eksploroni frymëzimin pas Armani Si Intense 2023 dhe mesazhin që ai përcjell!

Giorgio Armani Si Eau de Parfum Intense është një aromë e re për femra e lançuar në vitin 2023 nën koleksionin Si.

“Ndjeni fuqinë e Sì me Eau de Parfum Intense të ri. Kjo aromë e re e pasur kullon feminilitet modern dhe është e mbështjellë me një strukturë qelibar. Kjo aromë e butë dhe joshëse është e mbushur me akorde të pasura dhe luksoze. Kështu, aroma hapet me notat e mprehta dhe frutash të nektarit të rrush pa fara të zezë, të zgjeruara nga një zemër lulesh prej kadifeje dhe një buqetë sensuale vanilje. Intensiteti i këtij Eau de Parfum pasqyron atë grua të parezistueshme që rrezaton vetëbesim. Sì Eau de Parfum Intense tani vjen në një shishe të rimbushshme.

Aromë elegante dhe e pasur për një efekt magjepsës:

Zbuloni fuqinë e Sì dhe shijoni mundësitë e pafundme të jetës me këtë aromë magjepsëse qelibar Chypre. Kjo aromë ofron një nektar mbështjellës të rrushit të zi me origjinë natyrale dhe një përzierje harmonike të vajit esencial Rose Damascena Absolute dhe kadifeje të vajit Davana. Përveç kësaj, do të përjetoni aromën sensuale të infuzionit të vaniljes bourbon nga Madagaskari, i marrë përmes një programi të qëndrueshëm që mbështet komunitetet lokale. Një prekje e çajit të zi aromatik me nota tymi dhe pikante përmirëson aromën karakteristike të vaniljes së Armani Sì Eau de Parfum Intense.

Giorgio Armani është i përkushtuar të respektojë natyrën dhe për këtë arsye përdor përbërës me burim të përgjegjshëm në këtë aromë sensuale Chypre Amber. Aroma është formuluar me një alkool me origjinë bimore, me origjinë nga Franca.

Një aromë Amber, Chypre me notat e sipërme të rrushit të zi dhe çajit të zi, e ndjekur nga notat e mesme të Rose Damascena Absolute dhe Davana, dhe notat bazë të infuzionit të vaniljes bourbon.

Related Posts