Lexo më shumë
Beauty Point, Parfume, Përshtypje Produktesh

Libre L’Absolu Platine: Përqafimi i elegancës në argjend!

Libre L'Absolu Platine i lançuar në 2023, i përket familjes së aromave florale orientale, e karakterizuar nga një përzierje harmonike e notave lulesh dhe orientale. Hapja e Libre L'Absolu Platine është gjallëruese dhe e ndritshme,...

Lexo më shumë

Lexo më shumë
Beauty Point, Këshilla, Parfume, Përshtypje Produktesh

Ridefinimi i Çlirimit: Zbulimi i Libre Platinum nga Yves Saint Laurent!

Një aromë që kapërcen kufijtë dhe feston çlirimin e gruas moderne. Kjo kryevepër nuhatëse, e krijuar nga Yves Saint Laurent, është një simfoni notash luksoze që përfaqësojnë elegancën, fuqizimin dhe thelbin e lirisë. Në zemër...

Lexo më shumë