Beauty Point

Paleta e syve nga Naj Oleari që duhet ta keni në çantën tuaj!

Wonder Look Eyeshadow Palette 01 Nude Tones

Një paletë me 10 ngjyra që përmban ngjyra me teksturë prej kadifeje dhe përfundime të ndryshme: mat, shkëlqyes dhe saten. Një teksturë jashtëzakonisht e butë dhe kremoze, me performancë të lartë si në aspektin e aplikimit ashtu edhe në përzierjen. Lëshimi i ngjyrës është intensiv dhe i menjëhershëm, pa rënie. Përzihet lehtësisht, ngjitet dhe përdoret gjatë, për grim perfekt që zgjat gjithë ditën.

Formula e krijuar sipas konceptit të bukurisë së pastër, e bazuar në heqjen e një numri përbërësish që nuk janë rreptësisht të nevojshëm për performancën e një produkti, duke rezultuar në një listë më të shkurtër përbërësish.

Kjo paletë elegante, me një dizajn kompakt, të lehtë dhe një pasqyrë të gjerë, është e përshtatshme kur jeni në lëvizje duke përfshirë dhe aplikuesin e dyfishtë.E përbërë nga vaji i arganit, një vaj i pasur me antioksidantë dhe vitaminë E që përthithet shpejt pa lënë ndjesi yndyre.  Ajo ushqen, ndihmon në ruajtjen e elasticitetit të lëkurës dhe zvogëlon shfaqjen e linjave të imta dhe rrudhave.

 

Kjo paletë me ngjyrat e tokës dhe cilësinë e garantuar, është një MUST për grimin tuaj të përditshëm!

Related Posts