Beauty Point

Parfumi më i ri nga Van Cleef & Arpels!

Akoma nuk keni gjetur një parfum i cili vjen në formën unisex? Van Cleef & Arpels ka një zgjidhje për të gjithë ju që jeni adhurues të parfumeve unisex dhe të aromave të luleve.

 

Trëndafili është muza për shumë parfume të këndshëm, me nuancat që ofrojnë një burim frymëzimi të pafund. Van Cleef & Arpels është i fundit që ofron interpretimin e tij: Eau de Parfum Moonlight Rose është i veçantë në vizionin e tij për lulen romantike. Ai fokusohet te trëndafili në kulmin e nuhatjes, kur aromat e tij janë më të forta, me një zemër lulesh të përbërë nga trëndafili bullgar dhe taif, të bazuar në një bazë myshku dhe paçuli.

 

Moonlight Rose nga Van Cleef & Arpels është një aromë me lule frutash për femra dhe meshkuj. Kjo është një aromë e re. Moonlight Rose u lançua në vitin 2023.