Beauty Point

Oud Save the King & Queen!

Frymëzuar nga historia e ndaluar e dashurisë midis Princit të Kurorës Mohammed Ali Ibrahim të Egjiptit dhe yllit të filmit amerikan Mabel Normand, Atkinsons Oud Save The King është një aromë sensuale dhe luksoze. Duke festuar dashurinë e tij për të gjitha gjërat britanike dhe dashurinë për Mabel, ajo ndërthur aromën e veçantë të çajit të saj të preferuar, Earl Grey, me tonet e pasura dhe lëkurë të akordit të kamoshi. Por, në fund të fundit, ai është një princ egjiptian, dhe nuk ka asgjë për t’u larguar nga rrënjët e tij ekzotike, prandaj nuancat sensuale, tërheqëse të drurit të sandalit dhe Oud-it myshk që e bëjnë një aromë të sofistikuar, madhështore të përshtatshme për një mbretit. Ose edhe një princ të kurorës.

 

Një aromë marramendëse tërheqëse, disa mund të thonë e rrezikshme, që flet për fuqinë e pasionit të ndaluar, në një homazh ndaj historisë tragjike të dashurisë së viteve 1920 të princit të guximshëm të kurorës Mohammed Ali Ibrahim të Egjiptit dhe aktores së shndritshme amerikane Mabel Normand. Aroma e veçantë e bergamotit e Earl Grey përzihet me karafil pikant dhe lule të ëmbël portokalli, por kjo pafajësi mashtruese i lë vendin fuqive myzeqare, drunore dhe të drurit Guaiac dhe Oud Accord, me jehonat e tij të fuqishme, magjepsëse të Lindjes. Emri i Atkinsons Oud Save The Queen mund të tingëllojë tepër korrekt dhe i drejtë, për këtë parfum.