Lexo më shumë
Beauty Point, Këshilla, Parfume, Përshtypje Produktesh

Për të gjitha adhurueset e ‘Versace’, ky artikull është për ju!

Festoni gëzimin e sezonit festiv me setet e dhuratave nga Versace. Për ata që vlerësojnë fragrancën e shkëlqyer dhe prekjen ikonike të Versace, këto komplete dhuratash janë një zgjedhje perfekte. Çdo grup është një...

Lexo më shumë