DOLCE&GABBANA

VELVET COLLECTION AMBER SUN

33,900 L

“NJË AROMË SENSUALE DHE LULESH KU LINDJA DHE PERËNDIMI TAKOHEN SË BASHKU.”

Lexo më shumë →

Barkodi: 3423473032656 Kategorite:
Përshkrim

“Duke përzier shënimet e parfumerisë orientale me përbërësit më të mirë italianë, parfumi ofron një interpretim modern të përbërësit më të lashtë dhe mistik të parfumerisë”

UDHEZIME PER PERDORIM

Aplikoje në krehjat e kyçeve dhe bërrylave për një aromë më të fortë dhe që zgjat më shumë.

INGREDIENTET

Përshtypjet (0)

Përshtypjet

Nuk ka akoma përshtypje.

Lër një përshtypje për “VELVET COLLECTION AMBER SUN”