DATES DELIGHT

31,400 L

Pëshpëritje në zemrën e atyre që janë të aftë të dëgjojnë zërin e dashurisë.

Lexo më shumë →

Barkodi: 8051277318543 Kategorite: , ,
Përshkrim

Një himn në lavdërim të frutit simbolik të ëmbëlsisë, në një kompozim që gjurmon një portret të kohës kur bie në dashuri. Një përzierje e drurit kalimantan, bozhure dhe infuzion i hurmave të Riadit futet në një botë misterioze. Nota solemne që përkëdhelin lëkurën si pupla të buta. Hurmat Delight rrëmben thellësitë e paprekshme me një udhëtim nëpër lindje. Notat e drurit tërhiqen në një vorbull notash të ëmbla ku karameli dhe mjalti lajkatojnë notat e thata të tonka bean, labdanos dhe benzoinës. Këto kontraste inteligjente krijojnë një kompozim me nuanca të gjalla që prenë errësirën si një kometë. Mërzitja është totale. Pothuajse mistike.

UDHEZIME PER PERDORIM

INGREDIENTET

Përshtypjet (0)

Përshtypjet

Nuk ka akoma përshtypje.

Lër një përshtypje për “DATES DELIGHT”