HIDDEN SHADES

31,400 L

Frymëzimi i prekshëm

Lexo më shumë →

Barkodi: 8055773544413 Kategorite: , ,
Përshkrim

Hidden Shades krijimi i Iris Roth-it i frymëzuar nga talenti është materie. Në ngjyrat, në vrazhdësi, në notat nuhatëse. Mjeshtëri e mundimshme për t’i dhënë koleksionit too dhunti dhe liri. Bashkëpunimi me këtë artiste është sigurisht i frymëzuar nga stili i saj jokonvencional dhe pasioni për estetikën, puna e saj është organike dhe, ashtu si me qeramikën e saj, fokusi është tek mjeshtëria. Hidden Shades është një aromë me një shpirt të dyfishtë. Lulëzimi i qershisë, benzoina dhe kumbulla mirabele ngjallin linjat e përkulura dhe të buta të qeramikës së imët duke rrënjosur një ndjenjë mirëseardhjeje qetësuese. Druri i sandalit, paçuli dhe cistus i referohen idesë së thellësisë dhe materies, duke na transmetuar imazhin e argjilës, e cila, e lëmuar dhe e lakueshme, formohet me mjeshtëri derisa humbet brishtësinë e saj të përjetshme, duke u shfaqur me gjithë forcën e saj…

UDHEZIME PER PERDORIM

INGREDIENTET

Përshtypjet (0)

Përshtypjet

Nuk ka akoma përshtypje.

Lër një përshtypje për “HIDDEN SHADES”