WIND HEAT

31,400 L

Është parfumi që mirëpret ditën e plotë. Është një shtrëngim duarsh, një buqetë e gjallë që përfshin energjinë jetike. Një shkrirje inkandeshente dhe pikante e piperit rozë, arrëmyshkut dhe bergamotit, krijon një odë për dritën që rrezaton dhe përqafon çdo notë të vetme. Numrat e kamoshi, të butë dhe të mëndafshtë, pasurohen nga notat e lules së irisit dhe drurit të kedrit. Oudi i Birmanisë ndez mes myshkut dhe vetiverit duke krijuar një sinergji të mahnitshme.

Lexo më shumë →

Barkodi: 8051277318581 Kategorite: , ,
Përshkrim

UDHEZIME PER PERDORIM

INGREDIENTET

Përshtypjet (0)

Përshtypjet

Nuk ka akoma përshtypje.

Lër një përshtypje për “WIND HEAT”