GOLDEN POWDER

31,400 L

Një ethe optimiste.

Lexo më shumë →

Barkodi: 8051277318574 Kategorite: , ,
Përshkrim

Është përqafimi i atyre që dalin nëpër shkretëtirë. Takimi befasues dhe i papritur i drurit Burma me notat e arrëmyshkut dhe kanellës luajnë një harmoni pikante në lëkurë. Një aromë që ngjall një udhëtim të gjatë nëpër shkretëtirë ku një pluhur i hollë dhe i artë përshkon çdo gjë si një mantel i çmuar. Një përvojë emocionale, një përbërje që kënaq të gjitha shqisat.

UDHEZIME PER PERDORIM

INGREDIENTET

Përshtypjet (0)

Përshtypjet

Nuk ka akoma përshtypje.

Lër një përshtypje për “GOLDEN POWDER”