JUST BEFORE

31,400 L

Momenti brenda momentit: përpara.
Përpara se të ndodhë.

Lexo më shumë →

Barkodi: 8051277318642 Kategorite: , ,
Përshkrim

Është dëshira për të arritur dëshirat që përpiqemi t’i arrijmë çdo herë, por kurrë nuk arrijmë plotësisht. Është ai momenti kur ne jemi të mbështjellë me energji krijuese, kur mundësitë e pafundme bashkohen në një shigjetë të vetme. Buqeta lajmëron ardhjen e saj me freskinë e bergamotit, në përputhje me ekspresivitetin e lëngshëm të limonit dhe karakterin e mprehtë të shafranit. Me një zemër sensuale, përqafuese, mendimi përkthehet në veprim: mirra tani fillon kërcimin e saj me ylang-ylang në sfondin e drurit të shenjtë, thelbi i përdorur nga shamanët inkas në ritualet e tyre fetare. Baza, e thellë dhe me thellësi të pallogaritshme, ka ëmbëlsinë e vaniljes dhe pasionin e drurit të sandalit, një kujtesë se kënaqësia e vërtetë e pritjes është në fund të fundit në pritje.

UDHEZIME PER PERDORIM

INGREDIENTET

Përshtypjet (0)

Përshtypjet

Nuk ka akoma përshtypje.

Lër një përshtypje për “JUST BEFORE”