Beauty Point, Kujdesi për Flokët

Kaçurrelat tuaja kanë nevojë vetëm për linjën ‘Curly Control’ nga Biopoint!

Kujdesi për kaçurrelat duket kaq i komplikuar gati i pamundur në momentin që ato ngatërrohen. Vetëm vajzat me kaçurrela e dinë këtë ndjesi dhe ne në Beauty Point sigurohemi që gjithmonë të sjellim produktet më cilësore që e ushqejnë flokun tuaj, e bëjnë elastike, më të fortë duke e risjellë në jetë.

Biopoint është një nga firmat ndërkombëtare më të mira përsa i përket kujdesit të flokëve prandaj sot do ju ndihmojmë si ti bëni kaçurrelat tuaja perfekte me linjën ‘Curly Control’.

  1. ACTIVECURL ANTI-FRIZZ CREAM

Një krem i hollë që definon dhe përmirëson çdo fije të kaçurrelave duke e lënë secilën të butë dhe elastike. Falë teknologjisë Curly Elastic, të bazuar në polimere speciale, kaçurrelat marrin formën e duhur  dhe mbrohen nga elektrizimi.

  1. ACTIVECURL ANTI-FRIZZ MASK

I zgjidh nga ngatërrimk dhe ushqen thellësisht flokët kaçurrela, duke i dhënë butësi dhe tonalitet  shtesë.  Një maskë delikate e bazuar në Ceramidet dhe Farat e Lirit, të cilat punojnë në sinergji për të rivendosur dhe ushqyer thellësisht fibrën kapilare, duke riparuar skajet e çara, duke mbrojtur kaçurrelat nga elektrizimi dhe duke ruajtur rrjedhën dhe elasticitetin e tyre me kalimin e kohës.

  1. ACTIVECURL ANTI-FRIZZ SHAMPOO

Shampo hidratuese që definon flokët kaçurrelë, duke i dhënë atyre butësi dhe elasticitet.  Kaçurrelat kontrollohen menjëherë, më të lehta dhe më të shndritshme dhe mbrohen nga elektrizimi.

  1. ACTIVECURL ANTI-FRIZZ WAX MOUSSE

Shkuma që jep qëndrueshmëri mesatare të zgjatur, duke i dhënë shkëlqim të menjëhershëm flokëve dhe duke i lënë të lehta.  Një formulë origjinale që kombinon shkëlqimin dhe përkufizimin e dyllit me kontrollin stilistik të shkumës.  Kështu, flokët bëhen më të shndritshëm, më të butë dhe më të mbrojtur.

  1. ANTI-FRIZZ AND ANTI-HUMIDITY HAIRSPRAY

Një formulë inovative që u jep kaçurrelave substancë dhe mbron flokët nga lagështia dhe elektrizimi.  Kaçurrelat janë të definuara në mënyrë perfekte dhe elastike gjatë gjithë ditës.  Me Polimer Flexible, një polimer që garanton substancë, butësi dhe fleksibilitet ndaj kaçurrelave duke i mbështjellë dhe që i mbron nga lagështia për kaçurrela të rrjedhshme, natyrale dhe me shkëlqim.

Related Posts