Beauty Point, Parfume

Jeni një King EDP apo një King EDT? K nga Dolce & Gabbana në Beauty Point!

Nuk keni nevojë të lindni më si mbretër. Falë Dolce&Gabbana-s, tani mund të spërkatni sharmin dhe guximin e një mbreti direkt në pikat tuaja të pulsit. K by Dolce&Gabbana është sovran në fjalë, një aromë për meshkuj e lëshuar për herë të parë në 2019 si një Eau de Toilette. Tani, në vitin 2020 ju prezantojmë anëtarin më të fundit të gamës, K Eau de Parfum.

 

K është frymëzuar nga një njeri që është mbreti i përditshmërisë së tij. Për shkak të kësaj, aroma është e fuqishme, por dhe e përditshme. Si Eau de Toilette ashtu edhe Eau de Parfum thonë “më shiko” në një mënyrë të përulur.

Nëse e keni provuar origjinalin, ky është një version më intensiv, nuk ka dyshim për këtë. Por Dolce&Gabbana nuk e kanë “thjesht” shtuar drurëshmërinë dhe sensualitetin ata i kanë dhënë kompozimit një risi dhe kanë shtuar edhe disa shënime të reja. Ndërsa Eau de Toilette hap agrume dhe lule, përshtypja e parë e Eau de Parfum në shqisat është e ngrohtë dhe pikante. Ajo që të dyja kanë ende të përbashkët është se ato paraqesin një alternativë të shkëlqyer për aromat e freskëta në treg.

Zemra është vendi ku mendoj se K Eau de Parfum vjen në vetvete; shtimi i qumështit të fikut i jep përbërjes një kremozitet që ndihet i sofistikuar dhe rehati. Baza mirëpret më shumë nota druri sesa Eau de Toilette, dhe përshtypja e qëndrueshme është e bukur, e rritur dhe e sigurt.

Related Posts