Home » PRADA

Shfaqen 1 - 21 nga 22 rezultate

Shiko Filtrat

Infusion de Rose Eau De Parfum

18,800 L

Luna Rossa Black Eau de Toilette

11,100 L14,900 L

La Femme Prada Eau de Parfum

8,220 L19,700 L

Candy Eau de Parfum

10,100 L16,500 L

Luna Rossa Ocean

10,100 L13,200 L

Infusion d’Oeillet Eau De Parfum

19,400 L

Infusion de Vétiver Eau De Parfum

19,400 L

Infusion de Mandarine Eau De Parfum

19,400 L

Infusion de Mimosa Eau De Parfum

19,400 L

Infusion d’Amande Eau De Parfum

19,400 L

Infusion de Fleur d’Oranger Eau De Parfum

19,400 L

Infusion de Cèdre Eau De Parfum

19,400 L

Infusion d’Iris Eau De Parfum

10,100 L19,400 L

L’Homme Prada Eau de Toilette

10,800 L14,300 L

L’Homme Prada Intense Eau de Parfum

15,100 L

Luna Rossa Sport Eau de Toilette

10,100 L13,200 L

Luna Rossa Carbon Eau de Toilette

10,100 L13,600 L

Luna Rossa Eau de Toilette

10,100 L13,600 L

La Femme Prada Intense Eau de Parfum

11,200 L21,800 L

Candy Night Eau de Parfum

10,100 L16,500 L

Candy Florale Eau de Toilette

8,600 L15,100 L

Fragrancat Prada: Poezia e paradoksit. Si ne cdo sfilate Prada, bukuria qendron ne kontradikten midis emocionit dhe reflektimit, e njohura dhe e panjohura, harmonia dhe mosmarrveshjes… Me vlerat e saj thelbesore te elegances dhe avangarde me nje fije ekscentricitet, Prada pajton kreativitetin, pergjegjesine dhe fuknsionalitetin per t’i lejuar femrave dhe meshkujve te eksplorojne dhe te shprehin multi-dimensionet e identitetit te tyre.