PRADA

Paradoxe

10,300 L20,500 L

Një ftesë për të eksploruar dhe shprehur multidimensionet paradoksalë të grave.
Festimi i të qenit kurrë i njëjtë, gjithmonë vetvetja.

Lexo më shumë →

Pastro
Përshkrim

Mjeshtrat e parfumeve Nadège Le Garlantezec, Shyamala Maisondieu dhe Antoine Maisondieu bashkëpunuan me Miuccia Prada dhe Raf Simons për të pajtuar kohën e pakohë dhe avant-garde, natyrën dhe novacionin.
Aroma e re femërore Prada përqafon paradokset e përbërësve ikonike për të zbuluar ndjesi të reja aromatike.

Duke zbuluar vetë thelbin e Prada, shishja e rimbushur Paradoxe rimbush kodin më ikonike të markës: logon e saj trekëndëshe. E titulluar ende me baza të fuqishme, forma radikale e shishes zbutet nga kënde të rrumbullakosura, ndërsa trëndafili delikat koral i parfumit bie në kontrast me kapakun e thellë të zi dhe pallton Prada.

UDHEZIME PER PERDORIM

INGREDIENTET

Përshtypjet (0)

Përshtypjet

Nuk ka akoma përshtypje.

Lër një përshtypje për “Paradoxe”
Rreth Markës
Fragrancat Prada: Poezia e paradoksit. Si ne cdo sfilate Prada, bukuria qendron ne kontradikten midis emocionit dhe reflektimit, e njohura dhe e panjohura, harmonia dhe mosmarrveshjes… Me vlerat e saj thelbesore te elegances dhe avangarde me nje fije ekscentricitet, Prada pajton kreativitetin, pergjegjesine dhe fuknsionalitetin per t'i lejuar femrave dhe meshkujve te eksplorojne dhe te shprehin multi-dimensionet e identitetit te tyre.