Beauty Point

Attivi Puri Collistar

Linja me e re e Collistar dedikuar lekurave me probleme te akneve. Acido Salicilico

SALICYLIC ACID KREM  + NIACINAMIDE
·      Rregullon prodhimin e sebumit dhe mat lëkurën
·      Qetëson epidermën.
Forcon barrierën e lëkurës

LOCIONI SALICYLIC ACID + NIACINAMIDE
• Minimizon papërsosmëritë
• Nxit penetrimin e pasurive plotësuese
• Ndriçon dhe madje e nxjerr jashtë kompleksitetin e lekures.

PËRBËRËSIT E ATTIVI PURI ACID SALICYLIC + ACID SUCCINIC 30 ml
• Pastron lëkurën
• Rregullon prodhimin e sebumit te lekures Parandalon formimin e papërsosmërive të reja