Parfume

YSL Le Parfum

LIBRE LE PARFUM

LIBRE, parfumi i ri Le nga Yves Saint Laurent. Aroma e një gruaje të sigurt karizmatike që jeton lirinë e saj si luksin përfundimtar. Ajo ndizet nga dëshira për të jetuar gjithçka me tepri, për të ndjerë gjithçka për të jetuar libre, tani…  Sepse liria nuk pret, as ti nuk duhet.

LULJA E PORTOKALLIT ABSOLUTE

E rritur në Marok, kjo lule i shton aromës flakërues një element të ëmbël e të ngrohtë.

SHAFRANI

Marrë nga YSL Beauty Ourika Community Gardens, esenca e nxehtë dhe pikante e marrëveshjes së shafranit është përbërësi kyç që ngre intensitetin përvëlues të Parfumit Libre Le.

LAVENDER ZEMRA E LIBRE

Me origjinë nga Franca, zemra e lavanderit diva sjell një aromë të freskët në këtë interpretim të ri Libre.

Libre Le Parfum by Yves Saint Laurent is a Amber Floral fragrance for women. This is a new fragrance. Libre Le Parfum was launched in 2022. Libre Le Parfum was created by Anne Flipo and Carlos Benaim