Beauty Point

My Way Giorgio Armani

Notat Baze

CEDARVUD NGA VIRGINIA, VANILJA NGA MADAGASKARI & MUSKËT E BARDHË

TUBEROSE & JASMINE FROM INDIA

BERGAMOT NGA KALABRIA DHE LULE PORTOKALLI NGA EGJIPTI.

MY WAY INTENSE

Zbulo My Way Intense , aromën e re femërore të Giorgio Armanit. Një buqetë lulesh të shndritshme e të shndritshme në një shteg druri të varur, që përfshin përvoja intensive dhe takime autentike anembanë botës.

MY WAY FLORAL EAU DE PARFUM

My Way Floral, një faqe e freskët dhe e lulëzuar e nënshkrimit të luleve të My Way e bërë me përbërës nga e gjithë bota. Një buqetë lulesh të bardha rrezatuese me lule portokalli dhe tuberozë, e rritur nga neroli i shndritshëm dhe agrumet e shndritshme.