Beauty Point, Parfume

Roma Fiori Bianchi një aromë hipnotike nga Laura Biagiotti!

ROMA FIORI BIANCHI është Eau de Toilette i ri i freskët dhe emocionues i krijuar për gratë që përdorin traditën si pikënisje për evolucionin e tyre: të fortë, të pavarur, kozmopolitane, romantike, por të vetëdijshme. Këto gra kanë një gjurmë të përjetësisë në zemrat e tyre dhe në lëkurën e tyre.

ROMA FIORI BIANCHI është gjithashtu një homazh për debutimin e markës në botën e aromave dhe për parfumin e parë të krijuar nga Laura Biagiotti në vitin 1982 me emrin Fiori Bianchi, një manifest programatik i stilit të përjetshëm.

 

Përbërja:

ROMA FIORI BIANCHI i përket familjes orientale drunore me lule. Aroma e freskët dhe ngazëllyese fillon me një akord të ardhukut, vaji esencial më i famshëm i Romës së lashtë. I rrënjosur brenda notave të sipërme, i rrethuar nga freskia e bergamotit dhe ëmbëlsia absolute e dardhës, spikenard hap dyert që të çojnë në sensualitetin e vjollcës, gjallërinë e jaseminit dhe elegancën e gardianisë. Një nuancë e hidhur e bajames së bardhë bëhet fundi aromatik i kësaj zemre me lule që është vendosur në mënyrë madhështore në notat bazë të kokrrës Tonka, drurit të sandalit dhe akordit të myshkut.

Një shpërthim lulesh të bardha magjepsëse dhe hipnotike për aromën e re që feston bukurinë e përjetshme të ROMËS.