Sold Out
DOLCE&GABBANA

VELVET COLLECTION DESIRE

24,900 L

Tuberose dhe Rilindja Italiane.

Lexo më shumë →

Nuk ka gjendje

Barkodi: 3423473026426 Kategorite: , ,
Përshkrim

“Një udhëtim nëpër kohë i dominuar nga lule të bardha dhe tuberose e cila në gjuhën e luleve do të thotë pasion carnal, e ndaluar për gratë e reja të Rilindjes për shkak të fuqive të saj të fuqishme . Një shprehje e sensualitetit të pakohshëm.”

UDHEZIME PER PERDORIM

Aplikoje në krehjat e kyçeve dhe bërrylave për një aromë më të fortë dhe që zgjat më shumë.

INGREDIENTET

Përshtypjet (0)

Përshtypjet

Nuk ka akoma përshtypje.

Lër një përshtypje për “VELVET COLLECTION DESIRE”
Rreth Markës
Parfumi I Dolce&Gabbana eshte aksesori qe s'mund te mungoje ne jeten tuaj te perditshme per te shprehur gjendjen shpirterore. Ashtu sic veshjet percaktojne format e meshkujve dhe te femrave, fragrancat jane porta hyrese ne shpirtine tyre.