DOLCE&GABBANA

VELVET COLLECTION DESERT OUD

33,900 L

Pushtimi mistik I shkretëtirës. Thesaret e fshehura të Lindjes së Mesme, karvanët dhe esencat e shpërndara nga djegësit.

Lexo më shumë →

Barkodi: 3423473026402 Kategorite: , ,
Përshkrim

“Tabloja e pikturuar është një nga aventurat dhe misteret, të treguara nga shënimet e drurit të tymosur.» Asgjë nuk është më emocionuese se ndjekja””, thotë Domenico Dolce.Dolce&Gabbana Velvet Desert Oud përmbyt shqisat, duke perënduar kaq shpejt dhe
aq fuqishëm sa ndjekja në fund bëhet një pushtim i pakushtëzuar dhe ngushëllues.”

UDHEZIME PER PERDORIM

Aplikoje në krehjat e kyçeve dhe bërrylave për një aromë më të fortë dhe që zgjat më shumë.

INGREDIENTET

Përshtypjet (0)

Përshtypjet

Nuk ka akoma përshtypje.

Lër një përshtypje për “VELVET COLLECTION DESERT OUD”