Home » ISSEY MIYAKE

Duke treguar 15 rezultate

Shiko Filtrat

Issey Miyake eshte nje artist vizionare dhe krijues si dhe nje stilist I njohur ne nivel nderkombetar. Vazhdimisht ne kerkim te esenciales nepermjet inovacionit, vizioni olfaktiv I Miyake shkon pertej parfumit, duke na kujtuar qe natyra eshte burim frymezimi dhe influencon emocionet tona.