OUD FOR LOVE Extrait de Parfum 100 ML

31,000 L

The Different Company Oud for Love Extrait është një parfum oriental qelibar uniseks. Një haraç për dashurinë që kapërcen dëshirën dhe sublimimin e kënaqësisë, kjo aromë eksploron aspektin më kafshëror dhe të butë të Oud. Oud for Love Extrait do të zbulojë të gjitha sekretet e tij dhe do të ofrojë shumë aspekte. Pasi digjet, Oud zbulon aspektet e tij më rrëshinore, pothuajse narkotike. Në këtë aromë, notat e qelibarit flirtojnë me butësinë e notave paksa të ëmbla dhe absolutisht sensuale prej druri, lëkure, myzeqare, të buta.

Lexo më shumë →

Barkodi: 3760033639444 Kategorite: , ,
Përshkrim

UDHEZIME PER PERDORIM

INGREDIENTET

Përshtypjet (0)

Përshtypjet

Nuk ka akoma përshtypje.

Lër një përshtypje për “OUD FOR LOVE Extrait de Parfum 100 ML”