BUILD YOURSELF 100ML

5,000 L

U krijua për njerëzit që mendojnë se individualiteti është një riinterpretim i unikes.

Një aromë vegane me lule-agrume-druri. Krijuar me 76,9% të lëndëve të para të biodegradueshme dhe 13,7% të përbërësve me origjinë natyrore të mbledhura dhe të përpunuara sipas parimeve të rinovueshmërisë.

Lexo më shumë →

Përshkrim

UDHEZIME PER PERDORIM

INGREDIENTET

Përshtypjet (0)

Përshtypjet

Nuk ka akoma përshtypje.

Lër një përshtypje për “BUILD YOURSELF 100ML”