Home » VERSACE

Shfaqen 1 - 21 nga 49 rezultate

Shiko Filtrat

Versace eshte simbol I luksit Italian dhe stilit te perjetshem me nje fije ekstravagance ne moden e modes. Veshjet, fragrancat dhe aksesoret me logon ikone me Medusa kombinojne nje stil mdoern me dashurine per traditen Italiane dhe trashigimine familjare. Nuhat nje parfum Versace per veten- nje arome e shfrenuar me nje temperament italian