Home » MONT BLANC

Duke treguar 12 rezultate

Shiko Filtrat

Historia nisi ne 1906 kur August Eberstein, nje inxhinjer I talentuar, dhe Alfred Nehemias, nje vizionar I madh, bashke imagjinuan stilografin e pare. Qellimi I tyre ishte te krijonin nje instrument shkruajtes pa shishe boje, I cili do te behej stilolapsi i pare. Nje shtylle e luksit gjerman, i njohur per teknologjine e sofistikuar, ekselente dhe inovative, Montblanc e ka zgjeruar gamen e produkteve: produkte lekure, syze, bizhuteri, dhe nje diamant i prere ne forme ylli, Diamanti Montblanc. Qe nga viti 2001 fragrancat Montblanc kane misheruar dashurine per objekte te bukura dhe trasmetimin e vlerave te perjetshme.