Back
Home » Dyqani » ALIEN HYPERSENSE EAU DE PARFUM
MUGLER

ALIEN HYPERSENSE EAU DE PARFUM

11,400 L21,400 L

Prezantimi i aromës së re hipersensuale, hiper-moderne dhe hiper-femërore të Mugler, Alien Hypersense Eau de Parfum. Një rilindje jashtëzakonisht e gjallë e aromës ikonike Alien të Mugler-it, Alien Hypersense është kuintesenca e bukurisë hipnotike, duke ju çuar në një udhëtim të jashtëzakonshëm zgjimi, lulëzimi dhe zbulimi elektrizues për të çliruar të huajin tuaj të brendshëm.

Lëshoni alienin tuaj të brendshëm. Festoni atë që ju bën të ndryshëm.

Alien Hypersense Eau de Parfum, nga Mugler.

Ajo po vjen për ju.

Lexo më shumë →

Pastro
Përshkrim

UDHEZIME PER PERDORIM

INGREDIENTET

Përshtypjet (0)

Përshtypjet

Nuk ka akoma përshtypje.

Lër një përshtypje për “ALIEN HYPERSENSE EAU DE PARFUM”