Sold Out
ARMANI

STRONGER WITH YOU AMBER

10,500 L14,400 L

STRONGER WITH YOU AMBER është aroma e re ekskluzive e qelibarit fougère që mbush nënshkrimin sensual të STRONGER WITH YOU me një notë qelibar bashkëkohore dhe të varur. E krijuar për burra dhe gra, aroma është një mishërim i bashkimit të përjetshëm. Marrëveshja e tij e ngrohtë e qelibarit e kombinuar me livando, me burim të qëndrueshëm në Provence, dhe vanilje, me burim të qëndrueshëm nga Madagaskari krijon një efekt emocionues tërheqës.

Lexo më shumë →

Pastro
Përshkrim

UDHEZIME PER PERDORIM

INGREDIENTET

Përshtypjet (0)

Përshtypjet

Nuk ka akoma përshtypje.

Lër një përshtypje për “STRONGER WITH YOU AMBER”
Rreth Markës
Te frymezuara nga elementet e natyres, fragrancat e Giorgio Armani jane nje shembull elegance te tejdukshme. Nje simbol I perfeksionit dhe I harmonise. Nga aroma e materialeve te paperpunuara me te bukura, Giorgio Armani krijon parfume qe jane te perjetshme dhe vibrante, por fluide dhe te thjeshta, si krijimet e modes se tij.