DOLCE&GABBANA

VELVET COLLECTION SICILY

25,500 L

PARFUMI I PASIONIT. RRËNJËT E DOLCE&GABBANA, TË SHPREHURA NË NJË PARFUM. THELBI I SICILISË.

Lexo më shumë →

Përshkrim

“I prezantuar për herë të parë në vitin 2003, SICILY origjinal mban një vend shumë të veçantë në zemër të Dizajnerëve. Një shprehje e vërtetë e shpirtit sicilian. Sot, SICILY i ri është frymëzuar nga aromat e çmuara nga Projektuesit si një riminishencë e udhëtimeve të tyre dhe trashëgimisë kulturore, ajo është vitrinë ideale për një aromë të quajtur sipas këtij ishulli madhështor.

UDHEZIME PER PERDORIM

Aplikoje në krehjat e kyçeve dhe bërrylave për një aromë më të fortë dhe që zgjat më shumë.

INGREDIENTET

Përshtypjet (0)

Përshtypjet

Nuk ka akoma përshtypje.

Lër një përshtypje për “VELVET COLLECTION SICILY”