Home » NARCISO RODRIGUES

Duke treguar 5 rezultate

Shiko Filtrat

Kjo eshte hijeshia pertej elegances. Me Narciso Rodriguez, nje shprehje e re e “feminilitetit te perjetshem” del ne pah: nje sjellje qe eshte njekohesisht klasike dhe moderne, nje kombinim delikat sensualiteti dhe delikatese natyrale.